زندگی نامه
در نیمه شعبان 1404 هجری قمری، مطابق با 27 اردیبهشت 1363 هجری شمسی و 16 مه 1984 میلادی، در شهر اصفهان چشم به جهان گشودم.
به میمنت همین روز نامم را مهدی نهادند. سنین طفولیت، نوجوانی و جوانی را در این شهر تاریخی و مذهبی گذراندم و پس از اخذ دیپلم و مدرک پیشدانشگاهی در رشته ریاضی فیزیک، علی رغم قبولی در دانشگاه، عزم تحصیل در حوزه علمیه نمودم تا به عنوان یک طلبه، خدمت گذار به اسلام باشم. لذا در سال 1381 در حوزه علمیه اصفهان ثبت نام نموده و مشغول به تحصیل در این حوزهی مبارکه شدم.
خوشبختانه از همان آغاز، تحصیلات حوزوی موفقی داشته و هر سال به عنوان طلبهی ممتاز آن پایه انتخاب میگردیدم که این موفقیت تا اتمام دروس سطح جریان داشت. همزمان با تحصیلاتِ متداولِ حوزوی، مطالعاتِ تخصصی و پژوهش را نیز در برنامهی فعالیتهایم قرار دادم و از آنجا که علاقهی خاصی به مطالعات تاریخی و روایی داشتم بیشتر به تحقیق و پژوهش در این رشته پرداختم. در همین راستا توانستم در سال 1385 اولین تحقیق خویش را در قالب کتابی با نام «قمه زنی سنت یا بدعت؟» منتشر نمایم و این سر آغازی بود برای نوشتن، تا بعد از آن کتابهایی همچون: «نهم ربیع جهالتها خسارتها» «پیشوایان شیعه پیشگامان وحدت»«عزاداری شعار حیات عاشورائی» و «لطیفههای اسلامی» و... توسط حقیر تألیف و منتشر گردد.
البته این حقیر در تألیف و نگارشِ این آثار در ضمنِ توجه به بدیع بودن موضوعات آنها، به داشتن محتوا و کیفیتِ علمیِ مناسب، نیز نظر ویژه داشتهام؛ همچنانکه تجلیلها و تقدیرهایی که به واسطهی این آثار از حقیر صورت گرفته شاهدی بر این مدعاست که قسمتی از آنها عبارتند از:
برگزیده چهارمین همایش اهلم قلم استان اصفهان
برگزیده همایش تجلیل از خادمین فرهنگ مکتوب استان اصفهان1386
خادم نمونه فرهنگ عمومی استان اصفهان در سال1386
روحانی برگزیده جشنواره حضرت علی اکبر در سال 1387
برگزیده جشنواره سراسری علامه حلی در سال1388
برگزیده جشنواره استانی علامه حلی در سال1389
و...
همچنین این حقیر در عرصهی فرهنگی نیز طی سالهای متمادی در کانون فرهنگی بسیج نورباران اصفهان که از مراکز فرهنگی ممتاز شهر اصفهان است، فعالیت داشتهام.
هم اکنون این حقیر پس از اتمام دروس سطح حوزه، در دروس خارج فقه و اصول مشغول به تحصیل بوده و در کنار آن به تدریس و تحقیق و پژوهش میپردازم به توفیق خداوند منّان. والسلام علی من تبع الهدی.